de warmste drollen

Ten voordele van De Egeltjes

Wij (Fons, Marcel en Cyriel) maken drolletjes van chocola, andere lekkere dingen en we knutselen postkaarten en kerstversiering en verkopen die aan familie, buren en vrienden.

Waarom dit goed doel?

Wij vinden de Egeltjes een heel leuke organisatie. Zij doen héél nuttig werk in Sint-Truiden. Ze organiseren ook vaak leuke acties waar iedereen welkom is!

De Egeltjes

De Egeltjes wil alle kinderen en hun ouders een plek geven in de maatschappij. We zijn een groepsopvang voor kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben om goed te groeien. Elke dag bruist het bij De Egeltjes, een tiental kindjes komen samen spelen, leven, groeien en leren van elkaar. Het gaat om vaak om kindjes met een vertraagde ontwikkeling of een handicap, kindjes uit een gezin dat het wat moeilijker heeft of kindjes met een andere thuistaal. In de opvang kunnen ze zichzelf zijn en helpen we hen groeien, ieder op zijn eigen tempo.
In 2019 gaan we bouwen aan een groter nest voor onze Egeltjes zodat we meer kinderen en ouders kunnen ondersteunen. Het ingezamelde geld zal dan ook besteed worden aan onze bouwwerken.

Bekijk dit goed doel