De warmste domino

Ten voordele van Streekfonds West-Vlaanderen - De Muziekbank

Samen met alle medewerkers zullen we het Crop’s logo nabouwen met domino stenen. Het logo zal ongeveer 2,7m x 2m groot zijn en bestaan uit 5.500 stenen.
Het nabouwen begint om 9u ’s morgens en om 16u zullen we de domino stenen naar beneden laten vallen.
Om alles succesvol te laten verlopen voorzien we krachtvoer voor alle deelnemers, nl. een lekkere lunch en een zoet vieruurtje.
Twee collega’s zullen de lunchpauze muzikaal aankleden.

We hebben alle medewerkers gevraagd om hun bureau en henzelf aan te kleden in het kerst thema.
Het doel is om die dag Crop’s om te toveren tot Winter Wonderland. We zijn benieuwd.
Het best verklede eiland wint de beker!

Elke medewerker heeft de kans om zijn steentje bij te dragen door teen ticket van 10€ te kopen. Crop’s verdubbelt het ingezamelde bedrag.
Het geheel zullen we schenken we aan het goede doel “Streekfonds – de muziekbank” (https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/streekfonds-west-vlaanderen-de-muziekbank).

Waarom dit goed doel?

Bij Crop's NV Ooigem houden heel veel mensen van muziek en geloven we heel sterk in de kracht ervan. De muziekband sprong eruit voor ons, gezien deze zich inzet in onze regio en vooral focust op jonge mensen die het niet altijd makkelijk hebben. Graag zetten we ons dit jaar in om een positieve noot te brengen in het leven van deze jongeren ;-).

Marie Meguerba
Crop's NV

Streekfonds West-Vlaanderen - De Muziekbank

De Muziekbank is een project van het Streekfonds WVL waarmee we investeren in muziek als middel om kansarme en/of kwetsbare kinderen en jongeren te ondersteunen.

1. We kopen zelf instrumenten aan voor kinderen/jongeren in kansarmoede.
2. We zamelen oude instrumenten in om te hergebruiken door organisaties die werken met kwetsbare kinderen/jongeren.
3. We geven financiële steun aan projecten waarbij kinderen en/of jongeren via muziek versterkt worden.

Het voorbije jaar kochten we voor € 3.800 aan instrumenten en wezen we nog eens € 12.650 aan financiële steun toe aan. Onze middelen komen van giften en fondsenwervingsacties zoals ons Buskerpodium op Dranouter en acties in kader van de Warmste Week.

Bekijk dit goed doel

Video's