De warmste diamant

Ten voordele van Linum Foundation

Juwelier Scaldis engageert zich jaarlijks voor diverse goede doelen. Dit jaar zouden wij ons engagement nog meer kracht willen bijzetten door een actie voor de warmste week te organiseren ten voordele van Linum Foundaton.

Dit doen we door een solitair hanger van 0.35ct met ketting in massief goud 18k te verloten. Deze ketting met hanger van eigen fabricatie heeft een waarde van €1350!

De diamant is een natuurlijke diamant van 0.35ct met HRD certificaat. De kwaliteit is EW (E) / VVS2 / nil.

Wat kan jij doen om deze prachtige hanger te winnen? Koop een lotje van €20 bij Scaldis en wie weet wordt jij door de onschuldige hand gekozen!

Waarom dit goed doel?

Waarom kiezen we voor Linum Foundation? Linum Foundation steunt onderzoek naar de behandeling van weesziekten bij kinderen en geeft financiële steun aan die gezinnen. Wij beseffen uit eigen ervaring dat gezondheid van onschatbare waarde is en dat we zelf van geluk mogen spreken dat wij gezond rondlopen. Voor die reden kiezen we voor Linum Foundation zodat we een beetje verlichting kunnen brengen.

Linum Foundation

Weesziekten zijn zeldzame ziekten met weinig patiënten, die ernstig zijn en geldverslindende behandelingen vergen. Het schrijnende is dat onze sociale zekerheid niet voorziet in terugbetaling van deze behandelingen. Gezinnen die hiermee geconfronteerd worden moeten niet alleen optornen tegen het drama van de aandoening, maar dreigen ook nog financieel geruïneerd te worden. Zonder steun van buitenaf wordt zo’n scenario vaak een ramp.
Linum Foundation engageert zich om gezinnen die hierdoor getroffen zijn financiële steun te bieden. Door ons steentje bij te dragen helpen we de gezinnen een stapje verder bij het behandelingsproces.
Daarnaast plannen we ook financiële steun naar onderzoek in het tijdig herkennen en behandelen van ziektes.

Bekijk dit goed doel

Video's