De warmste diabeterwensen

Ten voordele van KINDEREN - ADOLESCENTEN EN DIABETES

We hebben met een hele bende mensen (familie, vrienden, femma, creatievelingen) zelf kerstkaartjes met de warmste diabeterwensen gemaakt en verkocht. De bedoeling was om te werken met wegwerpmateriaal zoals knopen, touwtjes, wol... Naarmate de vraag naar de kerstkaartjes steeg, bouwden we onze kring uit om mee te helpen. Zonder onze creatieve elfjes, hadden we nooit zo veel kaartjes kunnen maken/verkopen.

Waarom dit goed doel?

We hebben voor dit goede doel gekozen omdat we zelf een zoon hebben met diabetes. Door dit goede doel te steunen, hopen we meer bewustzijn op te wekken voor die ziekte en wat het inhoudt om op jonge leeftijd elke dag geconfronteerd worden met het falen van je eigen lichaam. We hopen dat we aan de hand van onze actie de jonge diabeten en hun begeleiders een hart onder de riem kunnen steken.

KINDEREN - ADOLESCENTEN EN DIABETES

Het realiseren van acties en organiseren van activiteiten die bijdragen tot het begeleiden en behandelen van kinderen, adolescenten en jonge volwassenen met diabetes mellitus juvenilis o.a. het organiseren van vakantiekampen voor kinderen met diabetes waar ze zelfredzaamheid wordt bijgebracht voor hun behandeling onder begeleiding van artsen, diebeteseducatoren, diƫtisten en ervaren monitoren-cfr website

Bekijk dit goed doel