De Warmste Denker quiz

Ten voordele van CRIG-fonds

Het FaculteitenKonvent Gent en de Universiteit Gent slaan hun handen in elkaar voor de Warmste Week en steunen samen het Cancer Research Institute Ghent (CRIG). Op 2 december 2019 tussen 19u en 23u30 organiseren zij in het Universiteitsforum (UFO) de Warmste Denkers quiz! Hierbij mogen zowel UGent studenten, personeel als alumni deelnemen in een team van 4 personen. 120 teams kunnen hierbij hun hersenen pijnigen en strijden om de titel van slimste student/prof/assistent/alumnus van de UGent!

Heb je nog geen geheim wapen in je team? Geen zorgen, neem deel aan de proffentombola en win een UGent-prof die de hele avond met jouw ploeg meequizt. Koop je tombolalotjes bij je inschrijving en wie weet vergezelt Piet Hoebeke, Marc Boone, Tessa Kerre, Marc Declercq, Guy T’Sjoen of één van de andere UGent bollebozen jouw team. Nog een tip: je kan meerdere tombolalotjes kopen om extra kans te maken op versterking.

Waarom dit goed doel?

Het onderzoek naar de mechanismen die kankerontwikkeling bepalen is onze maatschappelijke queeste. Om onze steun te betuigen aan het fantastische werk dat het CRIG levert en in de toekomst zal leveren, kaderen wij onze quiz 'De Warmste Denker' als een steunproject ten voordele van dit veelbelovende onderzoek.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel