De Warmste Dans

Ten voordele van UZA Foundation

Wij gaan binnen het UZA danslessen organiseren om geld in te zamelen voor een goed doel. Workshops van een leuke dans- Braziliaanse zouk gaan op twee momenten plaats vinden telkens binnen het UZA. Geld dat wordt verzameld gaat naar ondersteuning van mensen en families getroffen door een zeldzaame aandoening.

Waarom dit goed doel?

Als werknemer van het UZA heb ik dagelijks de kans om van de eerste rij te zien hoe hard hier gewerkt wordt om de beste mogelijke zorg te verzekeren zonder de personlijke behoeften van elke patiënt uit het oog te verliezen. Ik heb gekozen om via UZA foundation samen een steentje bij te dragen voor de families getroffen door een zeldzame ziekte omdat daar veel te weinig aandacht aan besteed wordt. Met deze groep meer in de kijker te zetten en daar meer over te laten horen hoop ik dat er in de toekomst ook meer middelen gaan worden verzameld voor wetenschappelijk onderzoek en ondersteuning van patiënten en hun families.

UZA Foundation

UZA foundation steunt het wetenschappelijk medisch onderzoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. We zetten ons dagelijks in voor kwaliteitsvolle en innovatieve zorg voor iedere patiënt. Onze onderzoekers plaatsen de patiënt steeds centraal en zoeken continu naar verbeterde en innovatieve behandelingen. Bovendien heeft het UZA een breed internationaal netwerk. Nieuwe behandelingen, voornamelijk op gebied van kankerbestrijding, zeldzame ziekten en kindergeneeskunde worden mede dankzij jouw steun structureel aangepakt en versneld voor patiënten beschikbaar. Wil je graag een actie starten ten voordele van UZA foundation? Dat kan. Registreer jouw actie of stuur een mailtje naar uzafoundation@uza.be. We helpen je graag verder.

Bekijk dit goed doel