De Warmste Dag van Olen

Ten voordele van Kinderen In Nood Nepal

De Warmste Dag van Olen is een evenement georganiseerd door Stijn Avonds samen met Bartel Van Riet. We stappen onze 4de editie binnen.
Super gezellig en warm festivalletje met (lokale) bands en DJ's alsook het betere werk. Dit jaar kunnen we rekenene op Linde en Jonas, maar ook op Laston en Geo, Band Marginal, Green Onjon...
Eet-en drank-stands waarvan de opbrengst volledig naar onze doelen gaat. Grote vuren en veel vlammen maken hier een super warme dag van.

Waarom dit goed doel?

Deze gasten hebben al jaren het hartje op de juiste plaats en wij steunen graag hun enthousiasme om er ginder mee een iets aangenamer onderwijs aan te bieden

Kinderen In Nood Nepal

De vzw Kinderen in Nood Nepal heeft tot doel materiële, sociale, culturele en educatieve activiteiten te ondersteunen in Nepal. In de armste regio's en ten behoeve van de zwaksten. Voornamelijk doch niet uitsluitend voor kansarme of onderdrukte kinderen. Bedoeling is creëren en ondersteunen van kansen, opportuniteiten voor minderbedeelde groepen in Nepal. De vereniging is onafhankelijk van elke politieke of confessionele organisatie.

Bekijk dit goed doel