De warmste dag in RB

Ten voordele van TEJO Brugge vzw

Verkoop van zelfgemaakte kaarsen, kaartjes, sleutelhangers, ... en van zelfgemaakt gebak. Op ons kerstmarktje kan je je verwarmen met een heerlijke chocolademelk met topping (slagroom, Maltesers, ... ) of met een warm appelsap met kaneel. Daarnaast kan je een vers gebakken wafeltje of een stukje cake meepikken.

Waarom dit goed doel?

Met een groep non-verbale therapeuten van een psychotherapeutisch centrum organiseren wij een kerstmarkt. Enerzijds is het samen met de patiënten iets organiseren (oa bakken, iets maken) erg verbindend, anderzijds vinden we het ook erg fijn een vzw te kunnen steunen die nauw verbonden is met de problematiek waar wij vaak mee te maken krijgen.

TEJO Brugge vzw

TEJO Brugge
Jongeren

Als jongeren het even niet zien zitten, grote of kleine zorgen hebben en om te voorkomen dat de probleemsituatie escaleert, biedt TEJO Brugge gerichte hulpverlening aan die laagdrempelig, anoniem, gratis en kortlopend is. Je kunt er op de openingsmomenten terecht met of zonder afspraak.

Gemotiveerde en deskundige vrijwilligers – jeugdtherapeuten begeleiden en ondersteunen jongeren tussen 10 en +/- 20 jaar van de regio Brugge – Oostkust – Houtland

Meer info via www.tejo.be/tejo-brugge en via FB tejobrugge

Bekijk dit goed doel

Video's