De warmste dag in BuBaO Sint Lodewijk

Ten voordele van CAR De Schakel

Op vrijdag 13 december houden wij in BuBaO Sint-Lodewijk 'De warmste dag' voor CAR De Schakel uit Wetteren. In de voormiddag zijn er voetbal- en bocciawedstrijden waarop kan gewed worden. In de namiddag hebben we een gesponsorde mini-warmathon doorheen onze school waarbij de kinderen te voet, met hun looprek, de fiets, de manuele of elektrische rolstoel een aantal rondjes doen. Terwijl is er ook een fuif aan de gang met gesponsorde liedjes, chocolademelk en cake.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een school voor buitengewoon onderwijs voor kinderen met een fysieke beperking. We kozen dit doel omdat we werken met dezelfde doelgroep, waarbij de problematiek die jullie aanpakken, tevens herkenbaar is. Daarnaast zijn we ook een school die zich eveneens situeert in Wetteren.

CAR De Schakel

Centrum voor Ambulante Revalidatie "De Schakel" (www.cardeschakel.org) is gespecialiseerd in het multidisciplinair onderzoeken en behandelen van peuters, kleuters, kinderen en jongeren die problemen ervaren in hun dagdagelijks functioneren omwille van moeilijkheden op vlak van ontwikkeling en/of gedrag. Huiselijkheid, laagdrempeligheid en toegankelijkheid vinden we zeer belangrijk.
Naast het belang dat we hechten aan goede individuele zorgen voor het kind, werken we ook intensief samen met iedereen die betrokken is, zoals ouders, broers en zussen, school, enz.

Bekijk dit goed doel