De Warmste dag @ Atelier Offline

Ten voordele van Oranjehuis

Hier gaan we terug naar het idee waar het ooit begon bij STUBRU. Je vraagt je favoriete plaat aan, stort het bedrag aan VZW Oranjehuis en op zondag 15 December, van 14.00/18.00u, zenden we die Live uit vanuit het Atelier. Alle info via onze website, www.atelieroffline.be, zie link
In samenwerking met de regionale radio, WRGM1.
Tijdens de uitzending is het Atelier vrij open en verkopen we pannenkoeken en koffie.
Ook verhalen en interviews zijn welkom.

Waarom dit goed doel?

Als trekker van Atelier Offline, stelde ik het Oranjehuis voor. Ik was er zelf ooit tewerkgesteld. Leerde er hoe vrijwilligerswerk verrijkend kan zijn.Ook waar het idee groeide om zelf ook een plek te creëren waar we mensen kunnen samenbrengen. Ook jongeren zijn zo kwetsbaar, en moeten we vast houden, kansen geven, een warme plek aanbieden,ook al loopt het soms verkeerd.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel

Video's