De warmste cupcake / De coolste kerstkaart

Ten voordele van 4voeters in nood

Eli (8 jaar) en Alex (7 jaar) hebben elk een eigen kerstkaart ontworpen: Eli koos voor een kerstrebus die hij zelf tekende, Alex voor een Playmobil kersttafereeltje. De kaarten laten we drukken en verkopen we huis aan huis, via Facebook en bij familie en vrienden. We maken ook nog cupcakes voor alle iedereen die geen kerstkaarten meer stuurt, maar toch een hongertje heeft. De kinderen bakken en versieren de cupcakes zelf. De actie is ook hun idee en initiatief.

Waarom dit goed doel?

We vinden het belangrijk dat ook honden een goed leven en een goede thuis hebben. Honden die zijn opgegeven krijgen hier een nieuwe kans, een nieuwe thuis, een nieuw leven.

4voeters in nood

We zetten ons dagelijks in om verwaarloosde ,mishandelde of honden met zware gedragsproblemen op te vangen en terug in evenwicht te brengen in de roedel (niet in aparte kleine hokjes). Dit met de nodige (her)opvoeding, verzorging, liefde en training tot ze klaar zijn voor een nieuw leven. Sommige blijven hier voor de rest van hun leven.
Daarnaast helpen we minderbedeelden en daklozen om financieel/materieel hun viervoeter gezond te houden (voedsel, dierenartskosten..) In samenwerking met het CAW en Free-clinic komen deze mensen ook een dagje meehelpen bij de dagelijkse verzorging van onze dieren. Op die manier voelen ze zich nuttig en zijn ze even weg uit de drukte van de stad, weg van hun problemen. Ook jeugd die onder begeleiding van de jeugdrechter doorverwezen worden naar La Strada in Antwerpen komt hier wekelijks een dagje tot rust. Sinds kort behoren ook rusthuisbezoekjes tot ons pakket. U kan ons volgen via de facebookpagina 4voeters in nood vzw.

Bekijk dit goed doel