De warmste cupcake

Ten voordele van Huize Sint-Vincentius vzw

Wij verkopen ten voordele van Huize Sint Vincentius verse cupcakes! Wil jij ons graag helpen zodat onze jongeren binnen de bijzondere jeugdzorg een extraatje hebben, koop dan zeker een zakje cupcakes!

Smullen maar!

Waarom dit goed doel?

Omdat onze meisjes uit leefgroep Jonathan de kans moeten krijgen om hun vrije tijd in te vullen met leuke activiteiten die ze graag doen hebben wij cupcakes die gemaakt zijn voor én door onze jongeren.

Huize Sint-Vincentius vzw

Als organisatie binnen bijzondere jeugdzorg, begeleiden wij jongeren en gezinnen die het moeilijke hebben op verschillende levensdomeinen ( opvoeding, psychische problemen, huisvesting, school, …). Ons doel is om jongeren en gezinnen te ondersteunen en hun netwerk te vergroten. Kinderen en jongeren breiden, naast de school, hun netwerk voornamelijk uit in hun vrije tijd. Wij willen ook onze kinderen en jongeren deze kansen geven. Hobby's , lidmaatschap jeugdverenigingen, kampen, uitstappen, ....deelnemen aan het ruimere sociale leven kost echter handenvol geld. Met de opbrengst van Music for Life willen we dan ook onze mogelijkheden hiervoor uitbreiden.
Maak het verschil !

Bekijk dit goed doel