De Warmste Croqueskes

Ten voordele van Animal Tails Vzw

Elk jaar verkopen wij lekkere croques op de kerstmarkt aan de molen in Rijkevorsel. Maar dit jaar gaat alle opbrengst naar het goede doel. Wij verdubbelen met onze vereniging de winst.

Waarom dit goed doel?

We hebben in onze vereniging een stemming gedaan en deze vzw kwam naar voren. We hebben in onze vereniging veel dierenvrienden en ook veel mensen die graag iets doen voor kinderen. Dus de perfecte combinatie om dit doel te steunen.

Animal Tails Vzw

Animal Tails is een Vzw die zich inzet voor kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We bieden hen een forum om zaken bespreekbaar te maken en zorgen zo voor een nieuw en hoopvol vervolg van hun verhaal. Animal Tails begeleidt zowel kinderen als jongeren, individueel en in groep en doet dit door actief aan de slag te gaan met verhalen en met dieren. In de praktijk betekent dit dat Animal Tails begeleidend werkt met kinderen en dit met assistentie van honden, schapen, shetlanders, insekten en meer specifiek zelfs met bijen. Dieren geven een laagdrempelig en veilig kader om contact te maken. Ze zijn ijsbrekers in moeilijke situaties en het contact met dieren zorgt voor minder stress waardoor kinderen en jongeren sneller leren.

meer op www.facebook.com/Animaltailsmelle

Bekijk dit goed doel