De warmste croque

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op vrijdag 13 december zullen de collega's op de centrale van Hubo België NV tijdens de lunch kunnen genieten van een heerlijke warme croque en op die manier KOTK steunen!

Waarom dit goed doel?

Wanneer je zelf met deze ziekte geconfronteerd wordt wil je actie ondernemen en vechten! Met onze actie willen we extra geld in zamelen voor Kom Op Tegen Kanker; om te vechten. Vechten voor extra onderzoek, preventie, (na)zorg,...

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel