De Warmste Creaties

Ten voordele van Berrefonds VZW

We verkopen handgemaakte juwelen, genaaide spullen zoals tassen en sjaals en gepersonaliseerde sleutelhangers tvv van Berrefonds en Boven De Wolken. De opbrengst zal gelijk verdeeld worden over de 2 vzw's. Je kan ons vinden via facebook: @dewarmstecreaties of instagram: @de_warmste_creaties Iets aankopen kan online en we zullen ook enkele verkoopmomenten organiseren in november en december. Meer info: FB

Waarom dit goed doel?

Met onze actie willen we Berrefonds en Boven de Wolken helpen om sterrenouders te ondersteunen die hun kindje(s) moeten missen. Ik naai al enkele jaren als vrijwilliger voor Berrefonds en wou dit jaar iets extra's doen. De opbrengst zal gelijk verdeeld worden over de 2 vzw's.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel