De Warmste Creaties

Ten voordele van Berrefonds VZW

We verkopen handgemaakte juwelen, genaaide spullen zoals tassen en sjaals en gepersonaliseerde sleutelhangers tvv van Berrefonds en Boven De Wolken. De opbrengst zal gelijk verdeeld worden over de 2 vzw's. Je kan ons vinden via facebook: @dewarmstecreaties of instagram: @de_warmste_creaties Iets aankopen kan online en we zullen ook enkele verkoopmomenten organiseren in november en december. Meer info: FB

Waarom dit goed doel?

Met onze actie willen we Berrefonds en Boven de Wolken helpen om sterrenouders te ondersteunen die hun kindje(s) moeten missen. Ik naai al enkele jaren als vrijwilliger voor Berrefonds en wou dit jaar iets extra's doen. De opbrengst zal gelijk verdeeld worden over de 2 vzw's.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een VZW die ouders ondersteunt die hun kindje verloren hebben vanaf tijdens de zwangerschap tot 12 jaar. Met de herinneringskoffertjes en koesterkoffers zorgen ze ervoor dat ouders kunnen kindje levenslang kunnen koesteren. De inhoud van een koffer is zorgvuldig samengesteld en bevat materiaal om laatste herinneringen vast te leggen en het rouwproces aan te vatten. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid om ook op maat gemaakte kledij en een dekentje te kiezen naar wens van de ouders. Een koffertje is niet alleen een manier om de ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.
Met de koffers en het Koesterhuis in Antwerpen als uitgangspunt zet de vzw ook in op tal van verbindende activiteiten.
Zo organiseren ze op regelmatige basis activiteiten waar ouders en hun omgeving ruimte krijgen om op een hoopvolle manier om te gaan met verlies.
Kortom 1 grote warme familie.

Bekijk dit goed doel