De Warmste Confituur

Ten voordele van ME TO YOU

Kaya, de tante van mijn vriendin Annouk, kwam in de maand mei reeds met het idee om toekomstige leukemie patiënten een hart onder de riem te steken door middel van het financieren van onderzoek via de Stichting Me To You. Zij had zich in het verleden al ingezet voor Pink Ribbon, maar zag het dit keer groter. We verkopen onze huisbereide confituur aan familie, vrienden en kennissen, en zullen op die manier een zo groot mogelijk bedrag inzamelen ten voordele van de Stichting Me To You.

Waarom dit goed doel?

In december 2018, heb ik zelf de diagnose acute lymfatische leukemie gekregen. Na een intensieve behandeling van 8 maanden, die beëindigd werd door een allogene stamceltransplantatie, ben ik klaar om mezelf samen met mijn familie, vrienden en kennissen in te zetten voor de Stichting Me To You. Dit om leukemie in de toekomst efficiënt en effectief te kunnen behandelen.

ME TO YOU

De Stichting ME TO YOU werd opgericht in “Loving Memory” van Els Maes die in 2013 de strijd verloor tegen de laffe ziekte die leukemie is.
Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten samen met jou en ME TO YOU!
SAMEN STERK! VOOR DE PATIENT
Leukemiepatiënten het gevoel geven dat zij erbij horen. Via diverse ondersteunende projecten en aanvullende behandelingen draagt ME TO YOU bij aan een optimale levenskwaliteit van de leukemiepatiënten.
SAMEN STERK! IN ONDERZOEK
Onderzoeksprogramma’s worden steeds duurder. Zonder privésteun komen heel wat onderzoeksprojecten niet aan bod. Jaarlijks worden de ME TO YOU Grants uitgereikt aan jonge wetenschappers in hun strijd tegen leukemie. SAMEN STERK(er)!
www.stichtingmetoyou.be

Bekijk dit goed doel

Video's