De Warmste Closet Sale

Ten voordele van Talismanneke

Een vriendinnengroep organiseert deze closet sale nu al enkele jaren. Samen verzamelen we leuke, hippe kledingstukken die niet meer gedragen worden om die daarna dan te verkopen. We houden als het ware een kleine pop-up winkel/pop-up bar voor één dag. Het voelt een beetje als winkeltje spelen - met het grote verschil dat we dan een goed doel kunnen steunen! De kleren die niet verkocht worden, geven we elk jaar mee met een daklozenvrijwilligersvereniging. Kom gerust eens langs om te shoppen, iets te drinken of iets kleins te eten!

Waarom dit goed doel?

Wij vinden het belangrijk dat kinderen leren omgaan met emotioneel zware thema's. We vinden dat Talismanneke dat heel leuk en origineel aanpakt! We vinden het ook fijn dat we zo'n klein goed doel kunnen helpen.

Talismanneke

Talismanneke ontwikkelt fantasievolle projecten in het kader van emotionele opvoeding. Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken helpt om veerkrachtiger in het leven te staan.
Ziekte, zelfdoding, verdriet, werkloosheid, schuldgevoel... we houden kinderen liever weg van die ellende. Toch blijft niemand een leven lang gespaard van tegenslag. Daarom is het belangrijk van jongs af aan te leren omgaan met slecht nieuws. Talismanneke ontwikkelt tools om dit op een kindvriendelijke manier aan te pakken.

Bekijk dit goed doel