De Warmste Cinema

Ten voordele van JEF - jeugdfilm voor kinderen met beperkte mobiliteit

Voor het vijfde jaar op rij toveren we onze woonkamer om tot een cinemazaal met een groot scherm, popcorn, zachte kussentjes en een goeie film!
Dit jaar gaan onze centen naar JEF in het ziekenhuis (Jeugdfilm voor kinderen met beperkte mobiliteit).

Op vrijdagavond 20u30 is er een mannenavond met de kaskraker 'Patser'.
Op zondag tonen we twee familiefilms: 'De Vijf Legendes' om 10u, 'Janneman Robinson & Poeh' om 14u30.
We sluiten af met een ladiesnight met 'Green Book'.

Waarom dit goed doel?

Al voor het vijfde jaar op rij organiseren we als gezin, in onze woonkamer, De Warmste Cinema. We nodigen onze vrienden uit om bij ons naar een film te komen kijken, gezellig onder een dekentje, met popcorn. 'JEF in het ziekenhuis' zorgt dat kindjes in het ziekenhuis ook naar de nieuwste films kunnen kijken en zo een cinemaatje hebben in hun ziekenhuiskamer.

JEF - jeugdfilm voor kinderen met beperkte mobiliteit

JEF is dol op jeugdfilm. JEF brengt eigenwijze, supergoeie films in de zalen. Maar JEF is ook meer dan film. JEF is zelfs een festival. JEF is er voor en door kinderen en jongeren en nodigt hen uit om mee te doen aan workshops en om zelf films te maken.

JEF in het ziekenhuis is een online platform voor kinderen (van 3 tot en met 18 jaar) met een beperkte mobiliteit die niet naar de cinema of het JEF festival kunnen. Op ons gebruiksvriendelijke online platform heb je het hele jaar door toegang tot de beste alternatieve jeugdfilms. JEF in het ziekenhuis is meer dan film alleen. Op het platform bieden we extra materiaal aan. Zoals inleidingen, making of materiaal, stemmen, tips om zelf aan de slag te gaan ...

Bekijk dit goed doel