De Warmste Chiromarkt

Ten voordele van De Schakel

Op vrijdag 13 december vanaf 20 uur is iedereen welkom op de derde editie van onze gezellige Chiromarkt. Naast glühwein, warme chocomelk, koffie, verschillende soorten jenevertjes en vele andere lekkere drankjes, kan je ook je marshmallow laten smelten boven een van onze warme vuurtjes. Verder bakken we voor de hongerigen lekkere pannenkoeken en voorzien we verse soep om je vingers aan af te likken. Voor kilo's winterse sfeer en gezelligheid moet je dus op 13 december bij Chiro 't Olmke zijn!

Waarom dit goed doel?

De Schakel is een goed doel bij ons in de buurt waar twee van onze geweldige kokkies uit onze Chiro-kookploeg werken. We willen hen graag steunen voor al het mooie werk dat zij verrichten.

De Schakel

De Schakel is een voorziening in Balen die dag- en nachtopvang biedt aan mensen met een mentale beperking.
In de huizen wonen 45 mensen en er komen er nog een 40-tal naar het dagcentrum.
Het zorgaanbod is zowel gericht naar ontspanning als naar fysieke inspanning. Zo is er het zwemmen, wandelen, paardrijden, tuinwerk, senso, ergo, semiwerk, koken, cultuur, ….
Een van de uitdagingen van De Schakel is om ook steevast te zoeken naar extra financiële middelen om alzo meer dan basiszorg te kunnen bieden.
Zo hebben we projecten lopen voor de totale vernieuwing van een pergola, de uitbreiding van ons belevingswandelpad, zetten van een volière, ...
Onze mensen danken u alvast wederom voor uw vertrouwen!

Bekijk dit goed doel