De warmste Château Leentje

Ten voordele van Tejo Ieper

Moeder Leentje is een Gentse studentenclub met leden allen uit het Ieperse. Wij verkopen sinds dit academiejaar onze eigen flessen rode wijn die Château Leentje werd gedoopt. Het eerste deel van de verkoop ging integraal naar onze club, maar nu hebben we beslist de warmste week te steunen en om dus de opbrengst van het laatste deel flessen te schenken aan een Iepers goed doel.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een Gentse studentenclub met leden afkomstig uit het Ieperse. Wij verkopen met onze club flessen rode wijn en we wilden voor de warmste week een deel van de opbrengst aan een Iepers goed doel schenken.

We kozen TEJO Ieper aangezien het steeds vaker voorkomt dat jongeren een moeilijke periode doormaken. Wij zijn zelf nog jongeren dus staan zelf dicht bij deze leeftijd. Prachtig initiatief!

Tejo Ieper

Sedert 10 september 2018 staat de deur bij Tejo-Ieper vzw open voor jongeren die een moeilijke periode doormaken. TEJO (therapeuten voor jongeren) biedt laagdrempelige, psychotherapeutische hulp aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. Zij kunnen op eigen initiatief binnen lopen, of na doorverwijzing van huisarts, school of een andere instantie. De opvang is direct, zonder wachttijden, gratis en anoniem.
Dank zij de gratis inzet van onthaalmedewerkers en therapeuten kunnen heel wat jongeren geholpen worden.
Dank voor uw warm hart aan Tejo-Ieper.

Bekijk dit goed doel