De Warmste Chalet op de kerstmarkt in Wetteren!

Ten voordele van Homaar - Groeiplek voor jongeren (vzw Villa Omaar)

Van 12 t.e.m. 15 december staan we met Homaar op 'Christmas in the Woods', de gezellige kerstmarkt in hartje Wetteren. Samen met onze vrijwilligers verkopen we er in onze chalet kerststukjes om jouw feesttafel te versieren. We brengen ook leuke hand-made cadeautjes mee voor onder de kerstboom, zoals Joke haar unieke 'rommelpotjes' en Charlottes' (echt zonder overdrijven) meest lekkere chocoladekoekjes die je ooit hebt geproefd. Kom zeker eens langs, er is ook heel wat randanimatie zoals een fuifje en open-air cinema, foodtrucks,...

Waarom dit goed doel?

Ik heb de meest fantastische job ter wereld in Homaar! Het is echt fijn om te zien wat voor een sterkte en veerkracht onze gasten desondanks alles toch vaak weten te hervinden.
Daarom wil ik dan ook graag een bescheiden steentje bijdragen via onze kerstcadeautjes-verkoop op de kerstmarkt in Wetteren.

Homaar - Groeiplek voor jongeren (vzw Villa Omaar)

'Homaar - Groeiplek voor jongeren' is een laagdrempelig huis in Wetteren voor jongeren tussen 15 en 23 jaar die het (even) emotioneel moeilijker hebben, die niet goed in hun vel zitten. Het is een plek waar overdag, gedurende twee weken, aan de slag kan gegaan worden met de thema's die zij belangrijk vinden. Hartelijkheid en een warm onthaal van de gasten vinden we heel belangrijk! Er zijn muziekateliers, we werken met beeldend materiaal, beweging, gaan in gesprek,... in kleine groep of individueel. Er wordt ook gekookt, in de tuin gewerkt,... Zo maken we ruimte om op adem te komen, talenten te (her)ontdekken en erna terug positiever de draad op te pikken.

Nieuwsgierig? https://youtu.be/5Xi-iI2L3_4 of www.homaar.be
(Homaar is een initiatief van vzw Villa Omaar)

Bekijk dit goed doel