De warmste Chalet - Basiseducatie Kempen

Ten voordele van T'ANtWOORD, vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout

Samen met onze cursisten zullen we zelfgemaakte soep, chocomelk, zelfgebakken koekjes, hotdogs en wenskaarten verkopen in onze super gezellige multiculturele chalet.

Waarom dit goed doel?

Onze overburen verdienen extra steun bij het mooie werk dat ze leveren.

T'ANtWOORD, vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout

Vzw T'ANtWOORD is een vereniging tegen armoede en sociale uitsluiting in Turnhout. We willen een tweede thuis zijn voor onze bezoekers. Mensen kunnen hier ontspannen, werken aan zichzelf, sociale contacten opbouwen... Iedere vrijwilliger krijgt een taak op maat. In ons sociaal restaurant 't Hert bereiden wij elke middag een maaltijd, voor en door mensen in een kwetsbare positie. Ook tijdens deze maaltijden staan onze opbouwwerkers en vrijwilligers klaar om mensen een warm onthaal te bieden.

We komen lokaal op voor de sociale grondrechten van mensen in armoede en samen strijden we tegen sociale uitsluiting. Met 59 andere verenigingen waar armen het woord nemen vormen wij het Netwerk Tegen Armoede. In deze verenigingen staan mensen die in armoede leven centraal en nemen ze op alle niveaus het woord. Zij streven ernaar om armoede en sociale uitsluiting uit te bannen.

Bekijk dit goed doel