De Warmste Car Wash

Ten voordele van NAH LIGA vzw

De bezoeker geeft zijn autosleutels af aan een balie en rijden wij de wagen door de wasstraat.
Car wash Buiten: 8 €
Car wash Buiten en binnen: 12 €

Tijdens het wachten kan de bezoeker eens door onze carrosserie-afdeling lopen en bieden we koffie, verse soep en koekjes en taart aan.

Waarom dit goed doel?

Eén van onze collega's is goed bevriend met Klaas Vandommele. Ten gevolge van een fietsongeval kampt hij nu aan een niet aangeboren hersenletsel, wat zeer ingrijpend is voor zijn vrouw zonen, familie en vrienden.

NAH LIGA vzw

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren. NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval, een beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op werk, op relaties. Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden. NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

Bekijk dit goed doel