De Warmste Cakeverkoop

Ten voordele van MiraLouise Fonds

Smullen voor het goede doel! Voor een keer kan het. Van 9 t.e.m. 13 december kunnen studenten en collega's op Campus Brugge cakejes kopen voor € 1,00.

Wat?
Keilekkere cakeverkoop voor studenten en collega's op Campus Brugge.

Wanneer?
Van 9 tot en met 12 december.

Waar?
Cafetaria, derde verdieping
KU Leuven Campus Brugge
Spoorwegstraat 12
8200 Brugge

Bijdrage?
Min. € 1,00

Waarom dit goed doel?

KU Leuven Campus Brugge en studentenkring Kring Brugge zetten zich in voor het MiraLouise Fonds omdat deze organisatie financiële hulp biedt aan mensen die aan Cerebrale Parese of hersenverlamming lijden. Daarbij ligt hun focus o.a. sterk op revalidatie en kinesitherapie. Laat dat nu precies ook de focus zijn binnen de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen op onze campus. Naast onderzoek naar deze aandoening, willen wij het MiraLouise Fonds via De Warmste Week ook financieel een hart onder de riem steken.

MiraLouise Fonds

Het MiraLouise Fonds wil financiële ondersteuning bieden aan projecten gefocust op de ontwikkeling van kinderen die problemen ondervonden hebben tijdens of vlak na de geboorte, en daardoor aan Cerebrale Parese lijden. De focus ligt sterk op preventie en neonatale zorg, maar ook projecten voor revalidatie, thuisbegeleiding, kinesitherapie, opvang en begeleiding in buitengewoon onderwijs of gespecialiseerde diensten komen in aanmerking. In eerste instantie wensen de stichters de dienst neonatologie van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende te steunen. Het MiraLouise Fonds is een onderdeel van de Koning Boudewijn Stichting. Meer info en onze projecten vindt u op www.miralouisefonds.be

Bekijk dit goed doel