De Warmste Cake

Ten voordele van Mercy Ships Belgium

Ik bak verschillende soorten cupcakes die ik verkoop op de markt in Dilbeek, aan vrienden en familie en op andere plaatsen. De opbrengst gaat naar Mercy Ships.

Waarom dit goed doel?

Ik vind het onaanvaardbaar dat de mensen hier in Europa de keuze hebben tussen verschillende dokters, ziekenhuizen... Terwijl mensen in Afrika vaak niet eens de keuze hebben om überhaupt naar één van de twee te gaan. Ik ben nog maar 14 jaar dus echt ter plekke gaan helpen kan ik nog niet, maar door een actie te organiseren hoop ik dat ik toch al een beetje mee kan helpen aan de gratis operaties van Mercy Ships.

Mercy Ships Belgium

Mercy Ships staat voor het grootste, particuliere varende ziekenhuis ter wereld. Wij bieden concrete medische hulp en ondersteuning. Gedurende een 10 maanden lange missie worden ruim 3500 operaties uitgevoerd waarvan 2000 voor cataract. Circa 10.000 tandartsbehandelingen worden uitgevoerd en 40 á 50 lokale artsen en verpleegkundigen ontvangen één op één coaching.
Uniek is dat alle operaties en behandelingen gratis kunnen worden aangeboden. Dit kan dankzij de gratis prestaties van alle medewerkers en duizenden donateurs en sponsors.

Bekijk dit goed doel