De warmste brunch

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Djar, Recharge your battery and LunchLocal slaan dit jaar de handen in elkaar en organiseren De Warmste Brunch in Kortrijk op zondag 15 december 2019.
Dit jaar schenken we de opbrengst van de benefiet volledig aan De Stichting tegen Kanker. Dit niet alleen uit persoonlijke redenen maar ook omdat helaas iedereen wel iemand kent die in aanraking komt met kanker. We willen hiermee iedereen een hart onder de riem steken en hopen dat ons initiatief een impact kan hebben voor hen!

WANNEER? De brunch is van 10u30 tem 13u30!
WAAR? Campus VIVES KORTRIJK - ZAAL FOYER - Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk
PRAKTISCH: Wanna have a seat? Reserveer uw tafeltje via danielle@djar.fit.
De prijs bedraagt 29 euro p.p. (incl. BTW).
Je inschrijving is bevestigd wanneer je een mailtje stuurt op danielle@djar.fit en het totaalbedrag asap overschrijft op het rekeningnummer dat je via mail ontvangt.
Bellen, schrijven, mailen naar Danielle van DJAR - 0474 35 13 84 - danielle@djar.fit
Tot dan! 💚

Waarom dit goed doel?

Kanker is iets wat wij in de familie helaas al meegemaakt hebben. Graag willen wij iets betekenen voor iedereen die er mee te maken heeft of heeft gehad. Een hart onder de riem en samen tegen kanker.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel