De warmste Brownies

Ten voordele van Circus Zonder Handen

Ik bak brownies en verkoop ze aan cast en crew van THUIS waar ik zelf voor werk.
Ik bak, zij kopen en eten.

Waarom dit goed doel?

Mijn dochter werkt bij Circus zonder Handen. Ik weet hoe hard ze daar werken om zoveel mogelijk kinderen uit kwetsbare wijken te bereiken door circuslessen aan te bieden die iedereen naar zijn vermogen kan betalen. Iedereen komt in contact met iedereen. Dansaert Vlamingen die de volle pot betalen... inwoners van Molenbeek die (door acties zoals De Warmste Week) voor een kleine bijdrage dezelfde cursus kunnen volgen. Win/win voor iedereen.

Circus Zonder Handen

Circus Zonder Handen is de inclusieve urban circusschool van Brussel die zijn circusaanbod toegankelijk maakt voor iedereen. In dialoog met deelnemers en een breed netwerk aan partners in de kwestbare wijken waar we actief zijn ontwikkelen we een drempelvrij beleid waarvan wijkgericht werken, communiceren op maat, toegankelijkheid en een gediversifieerd prijzenbeleid de hoekstenen zijn.

Alle verschillende circustechnieken en urban bewegingsvormen komen in al hun facetten aan bod en worden op niveau onderwezen. Je wordt sterk, lenig, en handig. Leert samenwerken, jezelf fysiek uitrdukken, vertrouwen geven en krijgen.

Door mensen uit de wijk aan onze werking te binden, een wijkjongeren te laten doorstromen tot assistent, docent of werknemer, verlagen we de drempels tot deelname aan een inclusieve project waar iedereen welkom is.

CZH is actief in 9 kwetsbare, Brusselse wijken.

Bekijk dit goed doel