De Warmste Break en De Warmste Wens(kaart)

Ten voordele van Stijn vzw

In de week van 16 december vindt alweer de zesde editie van De Warmste Break plaats – op maandag-, woensdag- en donderdagavond kan je van 20:15 tot 21:00 genieten van mini-optredens van maxi-bands in de cursistencafetaria van CVO De Verdieping op de mijnsite van Zolder.

maandag 16 december – Lapwing Trail
woensdag 18 december – Stray Dogs
donderdag 19 december – Snakes in Excile

De inkom is gratis, maar breng wel je geldbeugel mee – je vrijwillige bijdrage gaat naar de goede doelen De Droomboom en ’t Weyerke.

De cursisten uit de afdelingen Fotografie en Grafische Vormgeving sloegen ook dit jaar weer de handen in elkaar en laten zo vijf mooie beelden op evenveel stijlvolle wenskaarten. Ook deze verkoopsopbrengst gaat integraal naar onze goede doelen.

Waarom dit goed doel?

't Weyerke is één van de vestigingen van vzw Stijn, gelegen in onze gemeente Heusden-Zolder. Voor het derde jaar op rij kiezen we ervoor om een huis van 't Weyerke een extra steuntje te geven. Dit jaar kozen we voor Huize Eversel, een leefgroep voor mensen met een ernstige, meervoudige beperking.

Met onze steun kunnen de teamleden van de rustruimte in de leefgroep een zalige snoezelplek maken. Snoezelen is het stimuleren van verschillende zintuigen door een combinatie van muziek, lichteffecten, trillingen, tastmateriaal en geuren. Het is een activiteit waar de bewoners van Huize Eversel enorm van genieten.

Stijn vzw

Vzw Stijn (www.stijn.be) is een netwerk van voorzieningen die zorg verlenen aan personen met een beperking.
Met meer dan 1500 mensen zetten we ons dagdagelijks in om 'net dat extraatje meer' te kunnen bieden om de kwaliteit van leven van onze zorggebruikers te verhogen. Want iedereen, ongeacht een beperking, ongeacht de zwaarte van de zorgvraag, geniet van tijd en aandacht van een ander.
Deze tijd en aandacht willen we bieden in al onze 10 voorzieningen van vzw Stijn.

Volgende organisaties maken deel uit van ons netwerk:
- De Klimroos Hamont, Pelt
- De Witte Mol: Mol
- Dienst Ambulante Begeleiding: thuisbegeleiding en
ondersteuning in heel Limburg
- Dienst Persoonlijke Assistent: assistentie in heel Limburg
- Kamiano: Scherpenheuvel, Zoutleeuw
- Limburgse Stichting Autisme: in heel Limburg
- Sint-Gerardus: Diepenbeek, Hasselt
- Sint Oda: Achel, Lommel, Pelt
- 't Klavertje: Beringen, Genk, Houthalen, Zonhoven
- 't Weyerke: Beringen, Heusden-Zolder, Paal

Bekijk dit goed doel