De Warmste Braadworst

Ten voordele van Saying Goodbye

De collega's kunnen een drankje nuttigen en een braadworst eten

Waarom dit goed doel?

De visie van Saying Goodbye is dat de dood een deel van het leven is en geen taboe meer zou mogen zijn. Elk leven begint maar eindigt ook. Er bestaat echter geen standaard rouwproces dat voor iedereen hetzelfde is en in eenzelfde tijdspanne verloopt. Elke mens is uniek en gaat dan ook op een unieke manier met verlies om. Een rouwproces is even uniek als de vingerafdruk van de mens.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel