De warmste box

Ten voordele van Berrefonds VZW

In december organiseren we een benefiet-workout, waarbij deze workout opgedragen wordt aan Nomi, het sterrenkindje van mijn beste vriendin.

Waarom dit goed doel?

Doordat mijn beste vriendin haar kindje dit jaar verloren heeft, heb ik Berrefonds leren kennen. Ik zie ook hoeveel de koesterkoffer en de foto's voor haar en haar man betekenen en hoe dankbaar zij zijn voor deze kleine initiatieven die hen toch levenslang bij gaan blijven.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel