De Warmste Boven De Wolken Quiz

Ten voordele van Boven De Wolken

Ben jij die persoon die tijdens een film altijd alle acteurs begint op te noemen? Of ben jij diegene die elke spelfout begint te verbeteren? Of hou jij gewoon van een toffe avond onder vrienden met een fris drankje? Dan ben je hier zeker en vast op jouw plaats!

Op 15 november organiseren enkele wetenschappers samen een algemene kennis quiz t.v.v. Boven De Wolken voor de Warmste Week (https://www.bovendewolken.be/nl/home). De deuren gaan open om 19u30, om 20u wordt de eerste vraag gesteld.

De quiz gaat door in D.C. Ledeberg. Inschrijven kan in ploegen van 4 en kost 20 euro per ploeg. Dit doe je door volgend formulier in te vullen:https://forms.gle/eW4kfBEbwsiBWZn5A.
De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE97 0004 2802 7149 met vermelding van jullie ploegnaam.

Hopelijk tot dan!

Het Boven De Wolken Quizteam

Waarom dit goed doel?

Omdat mijn zus een sterrekindje kreeg. #ForAlice

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel