De warmste bospatch!

Ten voordele van Plant een bos

Tijdens de warmste week verkopen wij onze 'Muddy Bushman Emoji'. Of gewoon de bospatch! Op je broek, pull of rugzak. Echte bosliefhebbers
laten zien dat ze niet bang zijn van een beetje modder.

Per patch schenken we 1 euro aan vzw Plant een bos.

Maak dat ge buiten zijt!

Waarom dit goed doel?

Met REWILD promoten we de buitenlucht.
We willen de mensen inspireren en motiveren om dagelijks naar buiten te trekken. Verlaat de paadjes en loop recht het bos in.
Tijd doorbrengen in de bossen verlaagt je bloeddruk en hartslag en zorgt voor een afname van het stresshormoon in je bloed. Buiten zijn is goed voor lichaam en geest. En dus willen wij meer bos! Dus allemaal naar buiten en snuif die frisse buitenlucht op.

Plant een bos

De vzw Plant een bos gaat voor meer bos in Vlaanderen. We planten door middel van crowdfunding nieuwe bossen aan. Met het geld dat we via de Music For Life-actie inzamelen, zullen we een ‘Music For Life-bos’ planten.
Op www.planteenbos. be kan je ook jezelf of iemand anders voor 30 euro een echt stukje bos cadeau doen. Zo word je de symbolische eigenaar van een stukje bos. We nodigen je dan vrijblijvend uit om zelf je boompjes te komen planten en je krijgt een jaarlijkse nieuwsbrief over het reilen en zeilen van het nieuwe bos.
Lees meer op www.planteenbos.be.

Bekijk dit goed doel