De Warmste Bootcamp

Ten voordele van Westhoek Vrijetijd Anders vzw

Bewegers en belevers! Allen welkom op de warmste bootcamp! Met de warmste week die aan het naderen is, doet ook Fit tot in de Pit zijn duit in het zakje. De opbrengst van De Warmste Bootcamp gaat integraal naar Life On Wheels en Parkili.

Vanaf 16.30 uur mogen bewegers en sympathisanten aankomen.

Om 17 uur gaat het startschot af om een uur lang te bootcampen. Daarna volgt een gezellig samenzijn rond een kampvuurtje. Bij het drinken van een glaasje en het karamelliseren van een marshmallow gaan we een fijne avond tegemoet.

De kostprijs om mee te bewegen is 10 euro, daarnaast zijn er voor iedereen de nodige versnaperingen te verkrijgen!

Links naar de goede doelen
Parkili.be
Wvavzw.be/life-on-wheels/

Inschrijven voor de bootcamp is verplicht en kan via het nummer 0477 90 98 32. Voor het kampvuur, hapjes en drankjes plaats je je aanwezig op het evenement. Op die manier kunnen we een inschatting maken van het aantal aanwezigen.

Waarom dit goed doel?

Het Team van Fit tot in de Pit staat dit jaar klaar voor bewegers en belevers.
We kiezen het goede doel life on wheels omdat wij de kans krijgen om deze enthousiaste bewegers 1maal in de maand mogen begeleiden tijdens het bewegen.
Topperkes

Westhoek Vrijetijd Anders vzw

WVA organiseert kwalitatieve en betaalbare vrije tijd voor personen die dit zelf moeilijker kunnen, en met de focus op kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) beperking. We organiseren een speelpleinwerking, verschillende reizen en weekends, paardenkampen, allerhande uitstappen, een jongerenwerking, een minivoetbalclub, we hebben een wandelclub en een ontmoetingsruimte, we nemen deel aan culturele evenementen, ... . Voor elk wat wils dus! Voor de meeste van onze activiteiten rekenen we op de hulp van gepassioneerde vrijwilligers en zoeken we samenwerking waar mogelijk met reguliere organisaties.
Ons werkgebied is de Westhoek, van Wervik tot aan de Westkust.

Bekijk dit goed doel