De warmste bootcamp

Ten voordele van Kras Jeugdwerk

Een bootcamp is een uurtje afzien, maar vooral leuk samen bewegen. We combineren kracht met cardio, hierdoor bouw je snel conditie op en is het heel gevarieerd! Echt iedereen (man/vrouw, vol/slank, conditie/of niet, ......) is welkom! Alles doe je op je eigen tempo, wij zijn er om te helpen en bij te sturen als het nodig is. 4 en 11 december, gaat Bodypower Bootcamp door van 20u30 tot 21u30 in de sportzaal van het St. Ursula Instituut in Wilrijk. In de St. Bavostraat, tegenover de parkeerplaatsten.
Hopelijk tot dan?!
Groetjes Marie en Emely

Waarom dit goed doel?

Wij sporten zelf elke week met een leuke groep volwassenen. We vinden dat iedereen deze mogelijkheid moet kunnen hebben. Zeker kinderen, kinderen hebben vrije tijd en beweging nodig. Kras jeugdwerk probeert kinderen en jongeren die het moeilijk hebben dit te bieden. Dat vinden wij geweldig en steunen wij graag!

Kras Jeugdwerk

Kras is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die in verschillende wijken een pittige vrijetijdswerking op poten zet. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen, ook de kinderen en jongeren die moeilijker hun weg vinden naar andere initiatieven. We proberen daarom de drempel zo laag mogelijk te houden en werken in wijken met veel armoede en schooluitval en waar weinig publieke ruimte en vrijetijdsaanbod is.

Bekijk dit goed doel