De Warmste BINGO!

Ten voordele van vzw Organisatie Broeders van Liefde

Wij, vijf enthousiaste studenten orthopedagogie, organiseren een bingoavond ten voordele van het goede doel! Hierbij helpen de bewoners van zevenhuizen ons vooraf met het bakken en versieren van cake, het ophangen van de decoratie voor de bingo-avond zelf, het mee helpen organiseren, en uiteraard ook zelf deelnemen aan de actie.

Allen van harte welkom!

Waarom dit goed doel?

De Warmste Bingo ten voordele van OC. Broeder Ebergiste - Zevenhuizen!

In Zevenhuizen verblijven in zeven huisjes zowel mannen als vrouwen met een verstandelijke beperking. De bewoners zijn sterk gericht op een externe dagbesteding: hetzij binnen de organisatie, hetzij onder de vorm van begeleid- en dienstverlenend werk.

De Warmste Bingo: wie, wat, hoe?

Wij, vijf enthousiaste studenten orthopedagogie, organiseren een bingoavond ten voordele van het goede doel! Waarom dit doel? Heel simpel! Wij willen op een leuke manier kennis maken met het werkveld en deze doelgroep! Daarom kozen wij voor een activiteit op een externe locatie en met variatie (cake bakken en versieren, helpen in de organisatie en uiteraard ook zelf deelnemen!

Dus wees allen van harte welkom op onze Warmste Bingo!

📍Wanneer: 14/11/2019
📍Uur: 18:30 tot 21:30 (start om 19 uur)
📍Waar: Ottergemsesteenweg 130, 9000 Gent
📍 Contact: daan.vanwambeke@student.hogent.be
📍 Prijs: VVK: €2,00, ADK: €2,50

vzw Organisatie Broeders van Liefde

Broeders van Liefde is de overkoepelende vzw van verschillende voorzieningen voor personen met een beperking en mensen met een psychische kwetsbaarheid in België. In verschillende van onze voorzieningen worden deelprojecten voor de Warmste Week gerealiseerd. Steun je één van onze projecten, vermeld dan bij storting welk project. Wij zorgen ervoor dat elke gift integraal bij het juiste project van onze vzw terecht komt.

Bekijk dit goed doel