de warmste Beobank Beringen dag!

Ten voordele van De Terrilling

We hebben goodiebags samengesteld met leuke gadgets en snoepgoed ten voordele van de Terreling, kom je goodiebag van 5 of 10 euro kopen tijdens onze kerstopendeur op maandag 23 december van 15u tot 18u en geniet ondertussen van een heerlijk drankje.

Waarom dit goed doel?

We vinden het belangrijk dat de kinderen uit onze buurt alle kansen krijgen om te kunnen genieten van een zorgeloze tijd na het school en in de weekends.

De Terrilling

De Terrilling wil de leefomgeving van de kinderen uit de omgeving Beringen-Mijn verrijken, hun ontwikkelingskansen vergroten en het welbevinden verhogen. We bieden kinderen de mogelijkheid om te spelen, hun talenten te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen na schooltijd in hun buurt. Ze krijgen op die manier een verbreding van hun leef- en leerwereld en bereiden hun sociaal netwerk uit. Enerzijds organiseren we een eigen laagdrempelig aanbod en anderzijds zorgen we voor een actieve toeleiding naar de bestaande sportclubs en verenigingen in de wijk. Om iedereen die het nodig heeft op een adequate manier te bereiken werken we intensief samen met heel wat lokale partners en spenderen we veel tijd aan persoonlijk contact door middel van huisbezoeken.

Bekijk dit goed doel