De warmste benefiet

Ten voordele van Demiclowns vzw

Voor de derde editie van “De warmste benefiet”, in het kader van Music for life, hebben wij opnieuw gekozen om een initiatief te steunen uit de zorg. Daarom zal de opbrengst naar VZW Demiclowns gaan die pedagogische animatie brengen in de locale WZC’s.

Naast het muzikale zorgen wij ook voor de mogelijkheid om de avond te starten met een spetterende BBQ met als optie een Vip-arrangement. Daarnaast kan je tijdens het event genieten van onze cava-bar met tapa’s en zijn uiteraard alle andere dranken ook verkrijgbaar aan democratische prijzen.
Programma:
17:30 – 20:00 BBQ
20:30 – 21:00 Two generations - vader en zoon Vanden Eede brengen samen enkele nummers
21:00 – 22:00 Tojo Hero - cover band bestaande uit 5 dokters van AZ Rivierenland te Reet waaronder Dr. Hervé Vanden Eede en Dr. Elisabet Haesevoets (De Mol 2019)
22:30 – 23:30 Second solution - Cover-rockband die het dak eraf spelen!
23:30 – 02:30 Dj JP – gekend van Ace-café en ex Volmolen, Missing Link, Deusjevoo

Waarom dit goed doel?

De bezoeken met animatie voor mensen met dementie geeft deze doelgroep en personeel een onvergetelijke namiddag!

Demiclowns vzw

Dementie is dé uitdaging van de toekomst. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Demiclowns vzw brengt unieke bezoeken aan personen met dementie en hun omgeving. De therapeutisch opgeleide clowns stimuleren de personen om rollen aan te nemen die verloren zijn gegaan. Zij bieden psychische zorg, fysieke zorg en ontspanning. Ze dragen bij aan de levenskwaliteit en identiteit van personen met dementie en hun context.

Daarnaast organiseert de vzw heel wat workshops en opleidingen in het omgaan met personen met dementie, een vergeten doelgroep.

Neem een kijkje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=6SST5zH0iM4&t=3s of op de website: www.demiclowns.be

Bekijk dit goed doel