De Warmste Basketmatch

Ten voordele van Villa Rozerood

Op zaterdag 21/12 organiseert BasketClub Koksijde een heel fijne basketdag. Vanaf 13 u 's tot 20u strijden onze ploegen niet alleen voor een overwinning... maar vooral naar een maximale opbrengst voor Villa Rozerood. Randanimatie voorzien met lekkere hapjes en drankjes en een fantastische meet en greet… Be there !

Waarom dit goed doel?

Omdat wij, basketters uit de buurgemeente Koksijde, elke dag beseffen hoeveel geluk wij hebben te mogen en kunnen sporten. Villa Rozerood helpt kinderen en gezinnen die het momenteel eventjes nodig hebben om een paar dagen zorgeloos te kunnen genieten.

Villa Rozerood

Om het met woorden van ouders te zeggen:
Morgen… is het exact een jaar geleden dat B heel kritiek werd overgebracht naar UZ Gent. Onze wereld stopte 1 seconde met draaien. De volgende seconde leken we op een sneltrein te zitten die niet meer stopte, die we zelfs enkel konden na-hollen. Door dit achternahollen, boven de grenzen gaan, je als mens existentieel laten raken,… wordt je ook wel diep intens moe. Ons eerste contact met Villa Rozerood was als een droom. Weinig woorden hebben we voor wat die dagen voor ons als gezin betekende. Het was warm, stil vanbinnen, eindelijk tijd voor elkaar, relaxed,… we voelden ons begrepen zonder veel woorden, gesteund, gedragen,… Villa Rozerood is een wonderbaarlijke plek!

Bekijk dit goed doel