De Warmste Barbecue Van MGCB

Ten voordele van Rondpunt

GESLOTEN EVENEMENT.
Moto Guzzi Club België vzww organiseerde een barbecueweekend voor zijn leden, waarbij de opbrengst van eten, drinken en vrijwillige bijdragen volledig naar het gekozen goede doel (Rondpunt vzw) gaan in het kader van de Warmste Week. Afsluiting van de bijdragen gebeurt op het ledenfeest in december.

Waarom dit goed doel?

Als leden van een motorclub weten we maar al te goed hoe kwetsbaar men in het verkeer kan zijn. En hoe moeilijk het herstel na een verkeersongeval kan zijn, fysiek, mentaal en financieel. Sensibilisering en opvang zijn dan ook broodnodig.

Rondpunt

In Vlaanderen vallen jaarlijks ongeveer 30.000 verkeersslachtoffers. Rondpunt vzw zet zich in voor een goede opvang van alle betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer.

Slachtoffers, naasten, nabestaanden, veroorzakers en professionals kunnen bij Rondpunt terecht met al hun grote en kleine zorgen.

Daarnaast investeert Rondpunt in betere kansen voor alle betrokkenen door beleidsbeïnvloeding en het opzetten van projecten op vlak van re-integratie naar werk, sport en vrije tijd.

Rondpunt werkt altijd samen, nooit alleen.

Bekijk dit goed doel