De warmste bar-BQ

Ten voordele van TEJO Brugge vzw

Gezellig samen komen in de kerstdagen op DE WARMSTE BBQ! ten voordele van de VZW Tejo: een organisatie met gemotiveerde en deskundige vrijwilligers – jeugdtherapeuten die jongeren tussen 10 en +/- 20 jaar van de regio Brugge – Oostkust – Houtland begeleiden en ondersteunen.

Kom en geniet buiten bij de vuurkorf of liever gezellig binnen in de gallerij bij de bar. De avond zal gevuld zijn met kerstsfeer en muziek een welkomstdrankje en drie stukken vlees met bijgerechten a volonté. Naast de gewone kaart mag en zal jenever ook niet ontbreken!
Alle opbrengst van jenever die verkocht wordt is voor het goede doel.

Ook donaties in de steunpot die avond zijn welkom om het totale bedrag op te krikken

Aangezien de plaatsen beperkt zijn is snel inschrijven de boodschap!

Waarom dit goed doel?

ik heb zelf heel veel persoonlijke strubbelingen gehad in mijn jongere jaren, dankzij professionele hulp gezocht door mijn ouders ben ik op mijn pootjes terecht gekomen.

TEJO Brugge vzw

TEJO Brugge
Jongeren

Als jongeren het even niet zien zitten, grote of kleine zorgen hebben en om te voorkomen dat de probleemsituatie escaleert, biedt TEJO Brugge gerichte hulpverlening aan die laagdrempelig, anoniem, gratis en kortlopend is. Je kunt er op de openingsmomenten terecht met of zonder afspraak.

Gemotiveerde en deskundige vrijwilligers – jeugdtherapeuten begeleiden en ondersteunen jongeren tussen 10 en +/- 20 jaar van de regio Brugge – Oostkust – Houtland

Meer info via www.tejo.be/tejo-brugge en via FB tejobrugge

Bekijk dit goed doel