De warmste bandjes

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

wij maken met 6 vriendinnen uit het tweede middelbaar Spes Nostra Heule armbandjes die wij verkopen. We maken alles zelf en verkopen door reclame te maken via social media.

Waarom dit goed doel?

We willen graag de mensen met kanker helpen. Mijn mama kreeg 5 jaar geleden zelf borstkanker, mijn vriendin kreeg kort nadien lymfeklierkanker. Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden.

Hoe meer geld voor onderzoek, hoe meer vooruitgang en hoe meer mensen gered kunnen worden

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's