De warmste banaan

Ten voordele van Parantee-Psylos vzw - G-sportfederatie voor personen met een beperking

Dit uniek kunstwerk met gepersonaliseerde plakband wordt per opbod verkocht. De hoogste bieder ontvangt een certificaat van echtheid met originele print en persoonlijke vermelding. Een kopie hiervan zal vereeuwigd worden in onze nieuwe showroom voor het grote publiek!

Waarom dit goed doel?

We zijn actief in de wereld van personen met een beperking. Wij, bij Trapmann NV, passen voertuigen aan zodat mensen met een mobiele beperking terug kunnen rijden of vervoerd kunnen worden. De G-Sportfederatie moet groeien in Belgiƫ en hiervoor willen wij hen steunen!

Parantee-Psylos vzw - G-sportfederatie voor personen met een beperking

Parantee-Psylos creƫert kansen zodat alle personen met een beperking volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities, op een gezonde en kwaliteitsvolle manier aan sport en beweging kunnen doen.

Elke sporter met een beperking moet zijn sport of bewegingsvorm kunnen uitoefenen in een omgeving waarin hij zich goed voelt en waarbij in de eerste plaats wordt uitgegaan van zijn mogelijkheden.

Elke sporter met een beperking moet binnen zijn mogelijkheden & interesses kunnen kiezen waar, met wie en in welke context hij sport.

Wij focussen op de mogelijkheden en staan erop dat elke G-sporter de mogelijkheid heeft om kwaliteitsvol te sporten.

We zorgen er ook voor dat zijn omgeving dat weet en (h)erkent.

Bekijk dit goed doel