De warmste ballon

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Wij gaan vandaag op de warmste week een ballon met helium laten vliegen. En op het kaartje dat er aan hangt staat mijn nummer want als ze die ballon vinden dan moeten ze een bewijs sturen van waar hij ligt en dan kijken wij hoeveel km de ballon heeft afgelegd. Dan betalen we 1 euro per km. Voor make a wish.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen dit doel omdat we het belangrijk vinden dat de wens van zieke kinderen uitkomt.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel