De Warmste Bak-IJzers

Ten voordele van CRIG-fonds

De UGent'ers van de afdeling Onderzoekscoördinatie zetten op dinsdag 19/11 de Foyer van het UFO hun wafel- en croque-ijzers heet om personeel, studenten en sympatisanten een heerlijke wafel of croque aan te bieden.

UGent-collega's, studenten en sympathisanten zijn van harte welkom.

Kom gerust af naar de Foyer van het UFO, op dinsdag 19 november van 12u tot 14u.

Waarom dit goed doel?

Als afdeling Onderzoekscoördinatie van de UGent houdt zich dagelijks bezig met heel wat papierwerk (projectvoorstellen, budgetteringen, contracten, financiële rapporten, ...) over kankeronderzoek. En we hebben veel bewondering voor alle activiteiten in deze mooie projecten die tot fantastische resultaten leiden.
We zetten daarom graag onze schouders onder de activiteiten van 'ons' CRIG.
Hiervoor organiseren we met de collega's 'De Warmste Bak-ijzers'.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel