De warmste bagel

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ik zal mama's favoriete gerechtjes en desserts terug bovenhalen en wat herwerken. Zoals; broodpudding, vanillepudding met petit beurre koekjes, een bagel met hummus, soep, ... Deze wil ik graag verkopen en de opbrengst schenken aan kom op tegen kanker. Tijdens deze periode speel ik mama's favoriete muziek af in de zaak.

Waarom dit goed doel?

23 jaar geleden verloren we mama aan darmkanker, toe was ik zelf net nog geen zeven.
Haar grote hobby's waren ons altijd mooie kleertje kunnen aandoen door ze zelf te maken samen met haar mama en gezonde voeding bereiden. Deze hobby's heb ik over genomen. Mijn grote droom was om ooit een eigen horecazaak te starten. 2jaar geleden heb ik deze dan ook opgestart als eerbetoon aan mijn mama, een ode aan, vandaar de naam 'Ode's'. Ik serveer bagels, met gezonde variaties, lekkere warme soep, koffie en huisgemaakte taartjes.

Omdat er nog altijd te veel mensen moeten sterven aan de 'kanker-ziekte' (zoals we in het west-vlaas zeggen) wil ik met veel liefde mijn steentje bijdragen en geld inzamelen voor kom op tegen kanker.

Liefs, Free Vanhoutte

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel