De warmste avond voor Justine

Ten voordele van Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw

Op 31 mei 2012 overleed Justine op weg naar school, en daarmee ook een deel van ons. Heel onverwachts, maar vooral: veel te vroeg.

Op zaterdag 21 december 2019 willen wij haar levenslust, maar ook haar warme en nog steeds levendige boodschap verspreiden. Er wordt een wandeltocht georganiseerd waarbij licht en warmte, maar ook samenhorigheid en geborgenheid centraal staan. Na deze wandeltocht bestaat de mogelijkheid tot gezellig napraten met een hapje en een drankje.

Het evenement staat open voor iedereen met een warm hart en de opbrengsten gaan integraal naar Ouders van Verongelukte Kinderen (#OVK), een lotgenotenorganisatie voor nabestaanden van verkeersslachtoffers.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen ervoor om geld in te zamelen voor OVK, omdat we weten wat deze organisatie kan betekenen voor mensen. Op 31 mei 2012 overleed Justine op weg naar school, en daarmee ook een deel van ons. Heel onverwachts, maar vooral: veel te vroeg. Wij dragen in onze actie haar mee in ons hart.

Ouders van Verongelukte Kinderen - SAVE vzw

OVK is een lotgenotenorganisatie van ouders die een kind verloren in een verkeersongeval. Dit ingrijpend drama bracht ons samen. We besloten ons te verenigen om andere families te ondersteunen die dezelfde tragedie moeten ondergaan.

De werking van OVK heeft drie pijlers:

- hulp, begeleiding en ondersteuning bieden aan families die een kind verloren in een verkeersongeval;
- de (professionele) opvang en de begeleiding van de nabestaanden van verkeersslachtoffers verbeteren;
- sensibilisatie en activering inzake verkeersveiligheid.

Bekijk dit goed doel

Video's