De Warmste Avond

Ten voordele van Te Gek!?

Een gezellige avond organiseren voor collega's van SBB Accountants & Adviseurs en familieleden, vrienden, kennissen,... met onder meer de nodige muziek, een hapje en een drankje. Voor de sportievelingen is er eveneens de mogelijkheid om hun sportieve kunsten te tonen op het tennisplein.

Waarom dit goed doel?

Aangezien er ook in ons bedrijf, net zoals in vele anderen, mensen kampen met mentale problemen (o.a. burn out) en dit tot op heden nog steeds niet altijd even makkelijk in alle openheid bespreekbaar is, vonden we dit een goed doel om te steunen.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel