De warmste auteur

Ten voordele van huis voor jongeren vzw / OVERKOP Gent

In 2014 schreef en publiceerde ik een boek. Vijf jaar na datum heb ik besloten dit 'jeugdwerk' terug van onder 't stof te halen om Overkop Gent te steunen. Het boek heeft Verknipt en werd gepubliceerd bij Boekscout.nl. Het werd bekroond met twee prijzen (aanmoedingsprijs van de jury en de publieksprijs). Het boek gaat over Hera. Een doodgewoon meisje in een doodgewone wereld. Maar de puberteit brengt chaos in haar leven. Het is een boek over psychische kwetsbaarheid, maar geen zware literatuur over grote problematieken. Het is een eerlijk verhaal over een meisje dat op zoek is naar geluk.

Waarom dit goed doel?

Schitterend initiatief. Ik werd er zelf al regelmatig geholpen en daar blijf ik eeuwig dankbaar voor. Wat zij betekenen voor zoveel jongeren, dat is gewoon indrukwekkend.

huis voor jongeren vzw / OVERKOP Gent

In een OverKop-huis kan je als jongere van 12 tot 25 jaar gewoon binnen en buiten lopen en allerlei leuke activiteiten doen. Het is een veilige plek waar je ook een luisterend oor vindt en beroep kan doen op professionele therapeutische hulp, zonder een label opgeplakt te krijgen.
In OverKop-Gent is geen enkele vraag te groot of te klein. Je bent er altijd welkom! Doe, voel, chill, hallo...daar staan we voor.

We zijn er ook trots op dat we de stem van iedere jongere centraal stellen zowel in je eigen verhaal als in onze werking. Dus ook als je een idee hebt om OVERKOP nog beter te maken. Dan is OVERKOP de ideale plaats.

Bekijk dit goed doel