De warmste appeltaart

Ten voordele van De Kompanie

Ik bak zelf verse appeltaarten en verkoop deze tvv De Kompagnie. Ik maak 3 varianten: appel / appel-kaneel / appel-frangipanne.

Waarom dit goed doel?

Ik ben tante van Lissa, een 29-meisje met een meervoudige beperking. Zij is aangesloten bij de Kompagnie en om hun werking en woonproject te steunen in de verdere opbouw koos ik hen als goed doel.

De Kompanie

ATELIERWERKING en WOONPROJECT
Vzw DE KOMPANIE

vzw De Kompanie is enerzijds een inclusief creatief atelier voor jongeren met een fysieke, mentale en/of visuele of auditieve beperking vanaf 14 jaar. We doen creatieve activiteiten maar gaan evengoed zoals andere jongeren eens naar de cinema of sluiten aan bij activiteiten van de stad. Inclusie van onze jongeren in de maatschappij is voor ons het uitgangspunt.

Anderzijds is vzw De Kompanie ook (een groep ouders) die voor deze jongeren een woonproject aan het realiseren zijn zodat zij op hun eigen manier een eigen plekje kunnen hebben in Woonproject De Kompanie. Onze bouwgrond is bouwrijp ! Architect en team is volop bezig. Start bouw najaar 2019 begin 2020. Nu nog wat mooie acties en gulle schenkers en we kunnen nog beter dit droomproject waarmaken voor onze jongeren met een beperking.

Aangezien onze atelierwerking alsook ons woonhuis niet gesubsidieerd worden zijn wij dus heel erg blij met al jullie acties groot of klein !

Bekijk dit goed doel