De Warmste AlpacaWandeling

Ten voordele van Het Ventiel vzw

Afspraak op zondag 15/12/2019 om 14u op het Riedeplein te Brakel / Michelbeke , regenlaarzen of goeie wandelbottines sterk aanbevolen ! De Wandeling is toegankelijk voor iedereen, inkom 10€

Waarom dit goed doel?

Wij vinden het zàlig om zoveel gezichten te laten stralen en mensen met jongdementie even al hun zorgen te laten vergeten ! De Eco Snooze alpaca's nemen iedereen mee op avontuur en toveren een glimlach op eenieders gezicht !

Het Ventiel vzw

Jongdementie is een ingrijpende ziekte die mensen overvalt in de fleur van hun leven.Veel dingen lukken niet meer, mensen raken in een sociaal isolement.Dit willen we doorbreken met Het Ventiel.Wat vroeger alleen lukte, kan nu samen met een buddy.Samen iets doen, is ook leuker.Voor wat niet meer kan, komt iets nieuws in de plaats.Nadruk ligt op wat er wél nog kan.Het sociaal isolement wordt doorbroken. Mensen met jongdementie komen weer buiten en nemen deel aan het sociale leven samen met hun buddy.Het Ventiel biedt ook groepsactiviteiten aan.Warme contacten met lotgenoten zijn deugddoend en hartverwarmend. Buddy’s zijn geëngageerde vrijwilligers met een hart voor mensen met jongdementie.

Bekijk dit goed doel